Stok Dakkapellen

Uw wens is ons doel.

Dakkapel

Een dakkapel is in alle gevallen een verstandige investering. De waarde van uw huis is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid bruikbare kamers en het benutbaar vloeroppervlak. Beide nemen toe door het plaatsen van een dakkapel.


Dakconstructie

Het type dak dat wij toepassen is het zogenaamde "warmdak". Bij een warmdak is er sprake van een dakopbouw waarbij de isolatie op de dragende constructie ligt. Dit is een groot voordeel t.o.v. een "kouddak", omdat de kans op condensvorming bij een "kouddak" zéér groot is, maar dit bij een "warmdak" uitgesloten is!

Geïntegreerd rolluik

Rolluiken worden volledig in de dakrand geïntegreerd welk bedienbaar is door de bijgeleverde wandschakelaar. Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om de rolluik te bedienen door middel van een afstandsbediening.


Insectenhorren

Met een aluminium gecoat frame heeft u topkwaliteit voor een kleine prijs. De insectenhorren kunnen alleen in draaikiepramen worden geplaatst. Deze zit aan de buitenzijde zodat u altijd uw raam kan openen of op kiepstand kan zetten. Door een ingenieus systeem zijn deze eenvoudig te verwijderen en terug te plaatsen.


Velux dakramen

Heeft u een bestaand dakraam en wilt u deze verplaatst hebben, geen probleem, tegen een kleine meerprijs plaatsen wij deze op een andere plek.

Kiest u liever voor een nieuw dakraam? Vraag onze adviseur wat de mogelijkheden zijn qua types, afmetingen en raamdecoratie.


Montage

De montage wordt gedaan door monteurs met ruime ervaring in het plaatsen van kozijnen, dakkapellen en schuifpuien.

Voorafgaand aan de aankoop nemen zij de maten op voor de bestelling. Tevens kijken zij ook vooraf of er bouwkundige problemen zijn die tot meerwerk kunnen lijden. Tijdens de werkzaamheden zullen zij met u overleggen hoe en wat er in welke volgorde gaat gebeuren zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Het voorbereiden van de montage, zoals bijvoorbeeld het verwijderen van oude kozijnen, dakkapel of dakbeschot levert afval op dat door ons met eigen transportmiddelen kan worden worden afgevoerd. Tijdens de montage zorgen de monteurs er voor dat u zo weinig mogelijk overlast ondervindt en er geen schade wordt aangericht.

Na afloop van de montage zal één van de monteurs, samen met u, alle werkzaamheden nalopen om het werk te controleren.


Uw voordelen

Stok Dakkapellen hanteert een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en adviseert uitsluitend over mogelijkheden die naadloos aansluiten op uw wensen. Zaken als aantrekkelijk, energiezuinig, veilig, duurzaam, vakmanschap en betrouwbaarheid worden hier uiteraard in meegenomen.

 

Wij komen naar u toe

Dagenlang showrooms af rijden is verleden tijd. Onze adviseur komt persoonlijk aan huis met modellen en brochures om samen te kijken naar de modelijkheden conform uw wensen en/of eisen. De adviseur is op de hoogte van elk technisch detail van de materialen. U hoeft zich slechts te concentreren op het product, terwijl wij het oog scherp houden op kwaliteit en prijs.


Minder stookkosten

Verouderde vensters zijn al snel verantwoordelijk voor 30% van het warmteverlies in uw huis. Een kunststof kozijn is opgedeeld in meerdere warmte isolerende vakken en heeft isolerend glas. De invloed daarvan op uw stookkosten is een sterk argument om voor kunststof kozijnen te kiezen.


Geen onderhoud

Kunststof kozijnen vergen weinig onderhoud. Behalve af en toe schoonmaken, hoeft u er niets aan te doen. U spaart daarmee veel kosten, werk en ergernis uit.


Veilig hang- en sluitwerk

Wij adviseren uitsluitend producten die voorzien zijn van kwalitatief goed en veilig hang- en sluitwerk. Dat is een geruststellend idee.


Materiaal keuze

Naast kunststof kozijnen kunt u ook kiezen voor hardhouten kozijnen. Als buitenafwerking bij een dakkapel heeft u ook de keuze uit diverse materialen waaronder Keralit, Rockpanel, hout etc.


Een lange levensduur

Kunststof kozijnen zijn duurzaam en worden milieuvriendelijk geproduceerd. Het is een verantwoorde keuze waar u lang plezier aan zal beleven.


Een goede investering

Met kunststof kozijnen verhoogt u de waarde van uw huis en verlaagt u uw energierekening. Bovendien neemt uw wooncomfort toe. Kortom u doet een buitengewoon goede investering.


Een ruime keuze

Stok Dakkapellen is geen dealer die zich slechts op een bepaald merk met een bepaald productaanbod richt, maar wij kijken voor u welke leverancier het juiste product met de gewenste specificaties tegen een scherpe prijs kan leveren. U heeft daarom een zeer ruime keuze.